Meteen naar de inhoud

Vrijwilligers gezocht

Vliegend Museum Seppe zoekt vrijwilligers !

HET MUSEUM biedt onderdak aan een aantal historische vliegtuigen die in zeer goede staat verkeren. De oudste is inmiddels meer dan 83 jaar oud en ook nog steeds in staat om, net als alle andere toestellen, te vliegen.
De eerste mens met een gemotoriseerd vliegtuig ging in december 1903 de lucht in. Een replica van dit toestel is door vrijwilligers gebouwd en bevindt zich ook in ons museum.
Er kan een bezoek aan het museum worden gebracht, groepen kunnen rondgeleid worden maar ook een symposium, zakelijke besprekingen etc. zijn mogelijk.
Het museum draait geheel en al op vrijwilligers.

RONDLEIDERS zijn mensen die belangstelling hebben voor de geschiedenis van de kleine luchtvaart.
Gedurende openingstijden van het museum zijn er altijd 2 rondleiders aanwezig om de bezoekers te ontvangen, kaartjes te verkopen en uitleg te geven.
Soms zijn er grote groepen die een aparte afspraak maken voor een rondleiding.
Wij verwachten van u, dat u correct en beleefd optreedt, want u vertegenwoordigt immers het derde museum in Nederland qua collectiesoort.
Mondeling zult u tegenover bezoekers en groepen het één en ander duidelijk uit moeten kunnen leggen. Een inwerkperiode door uw mentoren gaat er aan vooraf.

De TECHNISCHE groep, de zogenaamde Klusploeg, bestaat uit verschillende soorten vakspecialisten.
Bent u ook zo’n vakman die een steentje wil bijdragen aan het onderhoud binnen en buiten de hangaar? U bent van harte welkom!
Maar ook mensen met een andere achtergrond (financieel, administratief, etc.) zijn welkom.

Lijkt het u wat en wilt u vrijblijvend een oriënterend gesprek, stuur een mailtje aan info@vliegendmuseumseppe.nl