Arrangementen

Op zoek naar een leuke locatie voor een familiedag, bedrijfsuitje of bruidsreportage?

Vliegend Museum Seppe kan voor groepen of bedrijven verschillende arrangementen ‘op maat’ aanbieden. Met de unieke ambiance van het museum kunt u de gasten een onvergetelijke dag bezorgen.

Voor al onze arrangementen geldt dat het museum ook buiten de vaste openingstijden geboekt kan worden.

Neem uiterlijk 14 dagen voor de geplande datum contact met ons op, dan zullen we graag de diverse mogelijkheden met u bespreken.

Groepsrondleidingen

Vast onderdeel uit ons programma is een uitgebreide rondleiding door het vliegend museum. U loopt met de groep tussen prachtige vliegwaardige oldtimer-vliegtuigen door terwijl een kundige rondleider uitleg geeft.
Als u ook graag eens met een groep vrienden, familie, of collega’s langs wil komen voor een boeiend kennismaken met de luchtvaart, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U kunt een rondleiding ook combineren met een lunch of diner bij restaurant Bargo. Neem hiervoor contact op met Bargo via www.bargo.nl


Actuele prijzen van groepsrondleidingen

Programma’s op maat

Naast de groepsrondleidingen zijn ook uitgebreidere arrangementen mogelijk. U kunt het programma uitbreiden met bijvoorbeeld rondvluchten (uitsluitend mogelijk via Breda Aviation,  tel. 0165-318167 / info@breda-aviation.nl).
Hiermee is het museum ook een ideale setting voor bijvoorbeeld een (bedrijfs)presentatie. De mogelijkheden zijn legio, en in overleg wordt er voor u een op maat gesneden programma samengesteld.
Neem contact met ons op, dan zullen we graag de diverse mogelijkheden met u bespreken.

Bruidsfotografie

De vliegtuigen van het vliegend museum vormen een betoverend decor voor een prachtige huwelijksreportage.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Kijk bijvoorbeeld op de blog van bob-photos voor een mooie impressie.

Fotoshoot

Fotoshoot bij de Luscombe 8F

Ook een fotoshoot is mogelijk in het museum. De historische vliegtuigen vormen een prachtig decor voor bijvoorbeeld modefoto’s.
Prijs op aanvraag.

Impressie

Deze slideshow vereist JavaScript.