Meteen naar de inhoud

Vliegend Museum Seppe

Vliegend Museum Seppe is een organisatie met als doel het ten toon stellen en in de lucht houden van historische vliegtuigen. Het samenstellen en beheren van de tentoonstelling en het onderhoud aan hangaar en statische onderdelen van de collectie wordt allemaal gedaan door een enthousiaste groep vrijwilligers, die hiervoor tijd, materiaal en/of diensten beschikbaar stellen.

Samen werken we aan het voortdurend uitbreiden en verbeteren van onze collectie. Hierbij hoort ook een gezellig en actief verenigingsleven – voor de leden van de Vereniging Vliegend Museum Seppe en de vrijwilligers is er een paar keer per jaar een feestavond of andere leuke activiteit. En hoe meer zielen hoe meer vreugd: nieuwe leden of vrijwilligers zijn altijd welkom !

Het museum is, zoals de naam al zegt, een vliegend museum – bijna de hele collectie is luchtwaardig en is ook zeer regelmatig in de lucht te aanschouwen. Niet alleen in de regio, maar ook op vlieg evenementen in Nederland en daarbuiten. De moderne gemotoriseerde luchtvaart is nog jong – en de geschiedenis ervan kunt U in het Vliegend Museum Seppe bekijken, van het prille begin tot nu.