Vanaf zaterdag 1 augustus weer open!

Vliegend Museum Seppe vanaf zaterdag 1 augustus weer open!

Met ingang van zaterdag 1 augustus heten wij u weer van harte welkom in ons museum.
We hanteren hierbij een coronaprotocol met onder andere de volgende coronaverseisten:

• vooraf aanmelden per telefoon is verplicht: 06-39 868 232 (minimaal 24 uur vooraf)
  • tijdvakken zijn beschikbaar op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00-14:30 uur en 15:00-16:30 uur
  • max. 8 bezoekers per tijdvak
  • het is de bedoeling dat u bij het begin van het tijdvak aanwezig bent; halverwege het tijdvak aankomen is helaas niet mogelijk.
  • betalen kan alleen met PIN

Om te voldoen aan landelijk geldende coronamaatregelen heeft het Vliegend Museum voldoende hygiënemaatregelen getroffen.

Wij verzoeken u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren, anderhalve meter afstand te houden.
De rondleiding start met een presentatie over de aanwezige vliegtuigen en u wordt vervolgens via een éénrichtings-looproute rondgeleid langs de statische collectie en via de gang langs de vliegtuigen.

Aangezien er momenteel veel (13) vliegtuigen in de hangar staan, kunnen we de bezoekers niet op een veilige manier met voldoende afstand tussen de vliegtuigen laten lopen. Er is een presentatie waarin alle vliegtuigen aan bod komen. U wordt daarna via een éénrichtings-looproute rondgeleid langs de statische collectie en via een gang langs de vliegtuigen.

For our foreign visitors:

Flying Museum Seppe will reopen on Saturday, August 1. We are applying the following corona measures:

• reservation by phone is compulsory: tel. +31 (0)6 39 868 232 (at least 24 hours before intended visit)
  • time slots are available on Thursday, Friday, Saturday, and Sunday from 13:00-14:30 hours and 15:00-16:30 hours.
  • maximum number of visitors allowed per time slot: 8
  • please be on time four as the doors will close during the time slot
  • card payments are compulsory

We are following Dutch corona protocols and have taken hygiene measures to ensure the safety and health of our visitors and volunteers.
Upon your visit, please disinfect your hands at the entrance and keep a distance of 1,5 meters to others.