Vliegend Museum te zien in House Vision

Het bekende RTL4-programma House Vision, over het kopen, (ver)huren van een tweede huis of vakantiewoning, deed West-Brabant aan. En waar ga je als uitje heen wanneer je een vakantiewoning in deze regio hebt? Juist: Vliegend Museum Seppe!

In een mooie reportage nemen onze kundige vrijwilligers Koert-Jan mee in het museum…. en in de lucht!

NB: de reportage is opgenomen begin maart, voordat de corona-maatregelen van kracht waren.  Helaas zijn we nog tot zeker 1 juli gesloten zodat we voorbereidingen kunnen treffen voor een corona-veilige omgeving voor zowel onze bezoekers als onze medewerkers.

Reportage gemist? Bekijk op de hele uitzending op RTL XL of het deel over het museum hier:

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .