Vliegend Museum vormt decor voor korte film

Twee historische Tiger Moth vliegtuigen uit het Vliegend Museum vormden in het weekend van 25 en 26 augustus het decor van een korte film in het kader van het 48 Hour Film Project.

Dit is een wereldwijde competitie waarbij deelnemers in twee dagen tijd een korte film maken die goed genoeg moet zijn voor het Cannes Film Festival. Roosendaler Jens Rijsdijk koos Breda Airport als decor van zijn film.

BN de Stem maakte al een korte video-impressie van de ‘making of’. Maar wil je bij de première van ‘Lady Blue’ zijn? Dat kan. Op donderdagavond om 21:30 uur gaat de film bij Lantarenvenster in Rotterdam in première (groep B).

Op zaterdag 1 september wordt de winnaar bekendgemaakt.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .