Weekend vol oldtimerauto’s en vliegtuigen op Breda International Airport

Voor het vierde jaar op rij organiseert Vliegend Museum Seppe weer een gezellig weekend vol klassieke auto’s en oldtimer vliegtuigen op Breda International Airport (Seppe): Classic Cars & Aeroplanes!

Het Vaderdagweekend van 16 en 17 juni staat bol van de activiteiten met voor ieder wat wils. Het vliegveld staat vol met honderden klassieke auto’s, motoren en trucks. Drie keer per dag gaat het vliegveld zelfs een half uur dicht voor een parade van unieke race-auto’s en trucks op de startbaan.
Op zondag organiseren de Brabantse Oldtimer Vereniging en de Kiwanis Club Halderberge een toertocht voor klassieke auto’s. De baten hiervan komen ten goede aan het Children Disability Center in India.
Naast de auto’s zijn er tientallen vliegtuigen te zien; van Tiger Moth tweedekkers uit de jaren ’30 van de vorige eeuw tot moderne zelfbouwvliegtuigen.
Er zijn zelfs unieke ballonvaarten vanaf het vliegveld op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond en niet te vergeten ’s middags rondvluchten in een Antonov 2, ’s werelds grootste éénmotorige dubbeldekker.
Bij de verschillende kraampjes kunnen bezoekers terecht voor onder andere auto- en vliegtuigartikelen, en mode accessoires. En ook aan een lekker hapje en drankje is gedacht. Van koffie uit een oude VW-camper tot aan een oude Oost-Duitse legerveldkeuken.
Ook voor kinderen is er genoeg te doen: van een foto in een tweedekker tot een springkasteel en schmink.
Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Breda International Airport en de Economische Koepel Halderberge.

Het evenement is beide dagen voor publiek geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.
Meer informatie zoals toegangsprijzen, inschrijven voor auto’s en vliegtuigen, zie:
cca-seppe.nl

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .