Weekend vol oldtimerauto’s en vliegtuigen op Breda Airport

Voor het derde jaar op rij organiseert Vliegend Museum Seppe weer een gezellig weekend vol klassieke auto’s en oldtimer vliegtuigen op Breda International Airport (Seppe).
Het weekend van 17 en 18 juni staat bol van de activiteiten met voor ieder wat wils. Van voor tot achteren is het vliegveld gevuld met honderden klassieke auto’s, motoren en trucks.

Twee keer per dag gaat het vliegveld zelfs een half uur dicht voor een parade van unieke race-auto’s en trucks op de startbaan.
Op zondag organiseren de Brabantse Oldtimer Vereniging en de Kiwanisclub Halderberge een toertocht voor klassieke auto’s. De baten hiervan komen ten goede aan de Stichting Hoogvliegers.

Naast auto’s zijn er ook tientallen vliegtuigen te zien; van Tiger Moth tweedekkers uit de jaren ’30 van de vorige eeuw tot moderne zelfbouwvliegtuigen. Meevliegen in het vaderdagweekend behoort ook tot de mogelijkheden. De grootste éénmotorige tweedekker ter wereld, een Antonov 2, voert rondvluchten uit. En er zijn zelfs unieke ballonvaarten vanaf het vliegveld op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond.

Naast alle techniek zijn er ook genoeg andere dingen. Van car boot sale (kofferbakverkoop) tot stripboekenverkoop. Bezoekers kunnen daarnaast terecht in een pop-up restaurant van de bekende Roosendaalse kok Peter Kesseler. Of bij één van de andere eetgelegenheden, zoals het ‘goulashkanon’: een Oostduitse veldkeuken uit de jaren ’50.

Het evenement is beide dagen geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Meer informatie, zie: http://cca-seppe.nl/

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .