Classic Cars & Aeroplanes 2017

Het blijft een geweldige combinatie: klassieke auto’s en vliegtuigen. Na twee edities (in 2015 met meer dan 300 auto’s, en in 2016 met meer dan 500 auto’s en 90 vliegtuigen) zet het Vliegend Museum Seppe in op een grandioos weekeinde van 17 & 18 juni 2017 vol auto’s en vliegtuigen op Breda Airport (Seppe).
Oldtimer auto’s, vliegtuigen, motoren, bromfietsen, alles is welkom op een ongedwongen laagdrempelig evenement voor het hele gezin.
Bezoekers kunnen genieten van racing teams, American trucks, zelfbouwvliegtuigen, zweefvliegen, parachutespringen, een luchtvaart-theater, of rondvluchten met ’s werelds grootste tweedekker.
Vrijdag-, zaterdag- en zondagavond zijn er voor de liefhebbers romantische ballonvaarten.

Aanmelden voor klassieke auto’s is gratis. Kijk op de speciale eventwebsite voor meer informatie en inschrijven: cca-seppe.nl.
Rondvluchten en ballonvaarten kunnen al geboekt worden via onze eventshop.