Kiwanisclub Halderberge doneert € 2.500 aan UNICEF tijdens Classic Cars & Aeroplanes

Op zondag 14 juni organiseerde Kiwanisclub Halderberge, als onderdeel van het Classic Cars & Aeroplanes evenement van het Vliegend Museum, een Classic Car Rally. Deze rit werd samen georganiseerd met de Brabantse Oldtimer Vereniging en het Vliegend Museum Seppe. Onder mooie weersomstandigheden reden in totaal 92 klassieke auto-’s en motoren mee. De oriëntatietocht voerde over de idyllische wegen van West-Brabant. De opbrengst werd gedoneerd aan mevrouw Karin Nijhuis, voorzitter van Unicef Amsterdam en haar echtgenoot, Jos Nijhuis, President Directeur van Schiphol Airport en groot sponsor van Unicef. Kiwanis en Unicef hebben een samenwerkingsverband en ondersteunen samen het STOP TETANUS project. Deze donatie was de vierde op rij om het totaal van € 10.000 in de afgelopen 4 jaar te completeren.

image1
Noel Pijls, voorzitter van Kiwanisclub Halderberge (links) en Karin Nijhuis, voorzitter van Unicef Amsterdam (rechts)

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .