Leuke vliegdag op 25 april met Piper Cubs en zweefvliegtuigen

Ter gelegenheid van het 25- jarig bestaan van het Vliegend Museum Seppe is er op zaterdag 25 april een themadag met Piper Cubs en zweefvliegtuigen. Op deze zg Cub & Glider meeting komen enkele tientallen toestellen van het type Piper Cub en enkele zweefvliegtuigen naar vliegveld Breda International Airport (Seppe). De Cub is een historische Amerikaanse hoogdekker.

Het allereerste en vanaf de oprichting nog steeds aanwezige vliegtuig in het museum, de Piper PA-18 Super Cub met de registratie PH-VCY, is het middelpunt van de feestelijkheden. Ook de andere vliegtuigen van het Vliegend Museum zullen zich die dag van hun beste kant laten zien.
De meeting begint om 10 uur ’s ochtends met de aankomst van de deelnemers. Bezoekers van het museum kunnen de toestellen van nabij bewonderen. Voor de jeugd is er een spannend luchtvaarttheater “Dromen die uitkomen”.

De voorgenomen vluchten met zweefvliegtuigen gaan niet door in verband met de verwachte weersomstandigheden.

Meer informatie: