Gereduceerde toegangsprijzen tijdens nationaal museumweekend 18 en 19 april

Het Vliegend Museum Seppe in Bosschenhoofd is op zaterdag 18 en zondag 19 april in het kader van de nationale museumweek open van 11.00 uur tot 17.00 uur. Omdat het museum dit jaar 25 jaar bestaat, is de toegangsprijs verlaagd tot € 2.50 voor alle bezoekers (kinderen van 0-6 jaar: gratis). Bezoekers die in 1990 zijn geboren, hebben op vertoon van een legitimatiebewijs gratis toegang.

Het Vliegend Museum geeft een prima overzicht van de ontwikkeling van de gemotoriseerde luchtvaart vanaf 1903.

Alle toestellen die in het Vliegend Museum staan, zijn luchtwaardig en vliegen dan ook nog zeer regelmatig. Het oudste toestel in de collectie is van 1935.

Het is dus zeker de moeite waard om dit weekend tegen een verlaagd tarief eens een bezoek te brengen aan het museum met uw familie, vrienden of kennissen.