Vliegtuigmodellen bouwen in het Vliegend Museum Seppe

Modelbouwers in actie in het Vliegend Museum

De IPMS (International Plastic Modelling Society) is een club van enthousiaste plastic modelbouwers.

Op beurzen en tentoonstellingen zijn zij continue op zoek naar exclusieve of oude bouwpaketten die dan met de grootste zorg in elkaar worden gezet en voorzien van de juiste beschildering.

De leden van de IPMS regio Zuid-West zijn maandelijks op maandagavond te gast in het Vliegend Museum Seppe om gezamenlijk aan hun modellen te bouwen.

Op zaterdag 19 juli treden zij in het openbaar en stellen hun werkstukken ten toon in het Vliegend Museum Seppe.

Ook zullen een aantal leden op die dag aanwezig zijn om actief te bouwen aan nieuwe modellen.

U kunt werkstukken vanaf 13:00 uur bewonderen, zien hoe de modellen worden gebouwd en vragen stellen aan de bouwers.