Flying Circus strijkt neer bij Vliegend Museum Seppe

Tiger Formation + Flyin Circus in formatie (foto: Frank Kroes)

Tiger Formation + Flying Circus in formatie (foto: Frank Kroes)

Ook dit jaar zal het Flying Circus een retraite houden bij het Vliegend Museum Seppe van vrijdagmiddag 11 juli tot zondag 13 juli. Compleet met twee Boeing Stearmans.

Daarnaast zal op zaterdag 12 juli het eigen formatieteam Tiger Formation verschillende keren het luchtruim opzoeken vanwege de jaarlijkse verlenging van de airshowvergunning van de vliegers. Een examinator zal namens de Britse luchtvaartautoriteiten beoordelen of de individuele vliegers voldoen aan de internationale eisen die gesteld worden aan  het deelnemen van (internationale) luchtvaartshows.

Daarnaast zullen een aantal interessante historische vliegtuigen te gast zijn. Het museum is op vrijdag tot en met zondag gewoon geopend voor alle bezoekers.