Uniek concert van Harmonie FCO in Vliegend Museum

FCOflyer

Zaterdagavond 28 juni a.s. viert muziekvereniging Finis Coronat Opus (FCO) uit Bosschenhoofd het 90-jarig jubileum. Om dit te vieren organiseert FCO een uniek concert in de hangar van Vliegend Museum Seppe.

Te midden van een aantal schitterende historische vliegtuigen wordt de wereld van muziek en vliegen op een geheel eigen wijze samengesmolten door middel van beelden, geluid en een lichtshow.

Het orkest wordt tijdens dit concert muzikaal ondersteund door harmonie Sint Cecilia uit Stampersgat, Alissa van Dongen (zang) en een gelegenheidscombo bestaande uit Jan Spruit (keyboard), Timo van Overveld (leadgitaar), Joeri van Dongen (basgitaar) en Tim Nijssen (drums).

Een ieder is van harte welkom bij het jubileumconcert dat om 20:00 uur aanvangt, de hangar is open vanaf 19:15 uur.

Toegangskaarten à € 3,00 zijn in de voorverkoop te bestellen via http://www.fcobosschenhoofd.nl/. Voor de aanvang van het concert zijn de toegangskaarten ook aan de kassa verkrijgbaar à € 5,00.

Graag tot ziens op zaterdag 28 juni aanstaande!