Gereduceerde toegangsprijzen tijdens nationaal museumweekend 5 en 6 april

• Geopend van 11:00-17:00u
  • Toegangsprijs 2 Euro p/p inclusief consumptie!

Op het allerlaatste moment heeft de landelijke organisatie van het Nationaal Museumweekend, op onduidelijke gronden,  besloten dat het Vliegend Museum Seppe, ondanks enthousiaste deelname in de afgelopen jaren, is uitgesloten van deelname onder auspiciën van deze club.

Daar al vele voorbereidingen waren getroffen voor dit weekend door het Vliegend Museum, gaat het museum gewoon open, zoals dat ook het geval zou zijn geweest bij deelname. Dit gebeurt dan ook tegen gereduceerd tarief.

Het museum is van mening, dat in dit weekend, belangstellenden het museum moeten kunnen bezoeken tegen gereduceerd tarief, zoals dat ieder jaar de gewoonte was.

Vandaar dat het Vliegend Museum Seppe op zaterdag 5 en zondag 6 april gewoon open is van 11:00 uur tot 17:00 uur. De toegangsprijs zal dan ook slechts 2 Euro per persoon bedragen, waarvoor iedereen een rondleiding krijgt door het museum.

Het Vliegend Museum geeft een prima overzicht over de ontwikkeling van de luchtvaart vanaf het begin tot heden en is in het bezit van een aantal toestellen vanaf 1935 die dit tonen.

Alle toestellen die in het Vliegend Museum staan, zijn luchtwaardig en vliegen dan ook nog zeer regelmatig.

Het is dus zeker de moeite waard om dit weekend tegen een verlaagd tarief eens een bezoek te brengen aan het museum met uw familie, vrienden of kennissen.