Win een rondvlucht in een historisch vliegtuig!

G-AJHS de Havilland DH-82a Tiger Moth

Altijd al eens in een historisch vliegtuig willen vliegen? Doe dan nu mee met een prijsvraag in het Vliegend Museum Seppe.

Deelnemen is eenvoudig. Bezoek in de maand oktober 2011 het Vliegend Museum en vraag om een wedstrijdformulier in het kader van de tentoonstelling “Vincent in Vogelvlucht”.

Deze tentoonstelling betreft een twintigtal prachtige schilderijen van scholieren van de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur (KSE). Het is hun impressie hoe Vincent van Gogh  de eerste vlucht boven Nederland in 1909 zou hebben uitgebeeld

U vult op het formulier in welk schilderij u het mooiste vindt. Uit alle formulieren die aan de kassa worden ingeleverd, wordt aan het einde van de maand een winnende bezoeker getrokken. Wie weet bent u de gelukkige en maakt u binnenkort een vlucht in een echte old-timer!

Het museum is in de maand oktober geopend van woensdag tot en met zondag van 13:00 tot 17:00. Houdt het schema aan de rechterkant van deze pagina in de gaten voor eventuele wijzigingen in de openingstijden.

Voor de prijsvraag zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze liggen ter inzage in het museum.