Gratis toegang tijdens het nationaal museumweekend

scouts krijgen een rondleiding (foto 2 april 2011)

In het nationaal museumweekend op 2 en 3 april is ook het Vliegend Museum Seppe een van de deelnemers.
Dit betekent, dat op die dagen de toegang gratis zal zijn en iedereen, naast de rondleiding, ontvangen zal worden met een kopje koffie, thee of een glaasje fris.
Het museum zal op deze dagen geopend zijn van 11.00 uur tot 17.00, waarbij ieder half uur een rondleiding tussen de vliegtuigen verzorgd zal worden.

Het museum is zeker een bezoekje waard, want er staat een boeiende collectie toestellen, die zoals de naam van het museum al aangeeft, ook allemaal nog regelmatig vliegen.
Daarnaast geeft het museum een goed overzicht van de geschiedenis van de luchtvaart.
Er staat een collectie motoren uit verschillende periodes, een kopie van de Wright flyer en toestellen vanaf het bouwjaar 1935.
Voor velen is dit de gelegenheid om eens kennis te maken met een museum bij u in de buurt, waarvan een aantal mensen zelfs het bestaan niet kent, zoals is gebleken in de afgelopen jaren.

Toch mag het museum, dat is opgericht in 1990, door een aantal vliegers van historische vliegtuigen en een aantal vrijwilligers die de (historische) luchtvaart een warm hart toedragen, zich verheugen in een behoorlijk aantal bezoekers per jaar. Vaak gebeurt dit in groepen vanuit bedrijven, verenigingen of scholen en zeker in de zomerperiode ook door vakantiegangers, die hier in de regio verblijven.

Graag ontvangt Vliegend Museum Seppe een groot aantal belangstellenden op 2 en 3 april. Van een bezoek aan dit museum, zult u zeker geen spijt hebben. Noteer de data vast in uw agenda en de medewerkers en vrijwilligers zullen u met veel plezier ontvangen en wegwijs maken in dit unieke museum.