Auto’s: Programma en inschrijven

Voorlopig programma

Het terrein op Breda International Airport is geopend vanaf 09:30 uur en alleen toegankelijk voor auto’s die vooraf zijn ingeschreven.

10:00 – 10:30 uur:
Ontvangst bij Vliegend Museum Seppe op Breda International Airport en uitreiken routeboeken met consumptiebonnen.

10:30 – 11:00 uur:
Start tourrit.

Onderweg zijn stopplaatsen gepland waar u kunt genieten van een consumptie. Inbegrepen bij Gassen en Nassen zijn: een kop soep, een lekkere hap en een ijsje. Dit alles verspreid over verschillende stopplaatsen waaraan Restaurant de Haard, Hotel De Reiskoffer, Brasserie Tivoli, ’t Zusje, Eetcafe ’t Proeverijtje, Restaurant D’n Halder en de 7evende hemel meedoen.

De route loopt via het centrum van Oudenbosch waar u de auto in de buurt van de beroemde basiliek kunt parkeren.

16:00-17:00 uur:
Bij terugkomst na de tourrit is er op het vliegveld nog genoeg te doen. U kunt een rondleiding krijgen langs alle vliegtuigen van het museum, naar een verhalen luisteren van schrijver en piloot Hans Nordsiek en een presentatie bijwonen over een bijzonder zelfbouw-deltavliegtuig-project.

Daarnaast is er de mogelijkheid (voor eigen rekening) een hapje eten te bestellen en een drankje te nuttigen bij de museumbar. ’s Avonds zal er in het museum live muziek worden gespeeld door de Wet Socks.
Rond 20:00 uur kunt genieten van prachtige luchtballonnen die vanaf het vliegveld zullen opstijgen.

Vooraf aanmelden verplicht

U kunt zich aanmelden wanneer u in het bezit bent van een oldtimer-auto met een bouwjaar van 1994 of ouder. De aanmelding is definitief wanneer de deelnamekosten van € 30  per persoon zijn overgemaakt. Kort na de sluitingsdatum (31 mei) ontvangt u informatie over de betaling.
Reserveer snel want we hebben slechts plaats voor 100 auto’s!

Let op: Inschrijven is mogelijk tot en met 31 mei.

NB: ter plekke aanmelden op 15 juni is niet mogelijk